LETNÍ OVOCNÝ CHEESECAKE PODLE IVETY FABEŠOVÉ

čtvrtek, června 06, 2013

Musím říct, že tvorby cheesecaku jsem se hrozně bála už delší dobu. Ale vzhledem k tomu, že moje maminka cheesecake miluje a shodou okolností se mi povedlo najít recept na jeho jednoduché provedení, došlo i na něj. :) Jde o recept Ivety Fabešové, které za něj chci poděkovat; je perfektní!

INGREDIENCE
{na 2 malé formy o průměru 6 cm}

50 g másla 
130 g Bebe sušenek (já použila oříškové)
300 g letního ovoce
2 plátky želatiny
220 g lučiny
100 ml řeckého jogurtu
50 g moučkového cukru

Rozpusťte máslo a smíchejte s nadrcenými sušenkami, touto směsí vyložte dno obou formiček. Ovoce (například jahody) dejte na pánev a zalijte 100ml vody. Vařte cca 5 minut. Želatinu, předem namočenou ve vodě, přidejte k ovoci a nechte rozpustit. Smíchejte lučinu, jogurt a cukr. Směs nalijte do formiček a celé zalijte ovocným krémem. Cake nechte vychladit po dobu asi dvou hodin. Můžete celé ozdobit čerstvým ovocem.

Moc jsme si na cheesecaku pochutnali, je opravdu jemný! :)

You Might Also Like

0 comments

"License"

This template is a "modified version" of it's original - which is licensed under GNU General Public License. The only change was made in typography due to language incompatibility of the original font.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...