BLOGERSKÝ VEČER VE WOKINU
středa, června 08, 2016
Znáte bistro Wokin? Určitě ho ocení především ti z Vás, kteří milují asijské nudle a navíc v krabičce na styl těch amerických! Mezi tyto milovníky se řadím i já. Pokaždé, když koukám na seriál Přátelé mi taková krabička v ruce chybí!
Nedávno jsem se zúčastnila workshopu v tomto bistru u Národní třídy (ulice Purkyňova) a mé sympatie ke konceptu Wokinu se ještě prohloubily (jejich nudle jsem totiž předtím ochutnala již několikrát - i v první den provozu - a je to zkrátka velká dobrota).
Byl to večer ve znamení dobrého jídla, přátelského povídání (seznámila jsem se s milými blogerkami) a objevování nových věcí. Během akce jsme se dozvěděli, jak zde připravují omáčku Wokin a někteří z nás si i stoupli k pánvi a nudle si připravili sami! :) Také jsem to zkusila, ale opravdu nechápu, jak to u tak rozpálených ploten páni kuchaři zvládají.
![]() |
Stihla jsem vyfotit detail "wokující" Báry Sedlákové z Detox chutně, která se také odhodlala přistoupit k pánvi :) |
A jak vlastně celý koncept bistra funguje? Vše si můžete vymyslet sami! Vyberete si z několika druhů nudlí (mají například soba nebo udon) nebo můžete zkusit i smaženou rýži a pak začíná velké kouzlení.
Podle chuti přidáte maso nebo tofu (kupříkladu hovězí, kachní, ale také krevety nebo kalamáry), dále je k dispozici zelenina nebo houby a nechybí samozřejmě ani několik druhů omáček. Celý Váš výtvor můžete navíc doplnit různými posypy (sezamem, cibulí, bylinkami nebo oříšky).
Pokud by Vám nestačily nudle, v lednici najdete několik salátů (například Wakame nebo Kimchi) a samozřejmě nějaké to osvěžení.
Co Vy, už jste bistro navštívili? Já jsem ráda, že něco takového v Praze existuje a těším se na další návštěvu :) A abyste z toho všeho také něco měli, stále probíhá tato soutěž :)
SOUTĚŽ
Nahrajte na svůj Instagram fotku jídla na téma "Můj mix" a označte ji hashtagem #namichejto
Fotka s nejvíce lajky vyhraje konzumaci v hodnotě 1 000,- ve Wokinu a šnekový odšťavňovač Fagor! Tak s chutí do toho! :)
Soutěžit můžete do 30.6.2016!
0 comments